WordCampNL

·

Gisteren werd er in Nederland geschiedenis geschreven. In Utrecht vond de allereerste WordCamp in Nederland plaats. Nu ben ik een fervent gebruikster en kenner van WordPress, dus WordCampNL was “the place to be”. Geen discussie over mogelijk.

Vanuit de Verenigde Staten waren onder andere Liz Strauss en Lorelle VanFossen aanwezig.

Lorelle VanFossen (foto: Punkmedia)

Lorelle is voor mij “de moeder aller bloggers”. Wat een geweldig mooie vrouw is dat. Vriendelijke uitstraling, vol energie en één van de goeroe’s op het gebied van WordPress en bloggen in het algemeen.

Helemaal blij werd ik toen ik een door haar geschreven boek kado kreeg. Na afloop van haar presentatie meteen laten signeren:

Chantal,
Blog your passion and share your dreams with the world.
Lorelle.

Voel me net een klein kind. Trots op die mooie woorden! (foto)

Het was een bijzonder geslaagde dag en kijk uit naar volgend jaar voor de tweede editie van WordCampNL (foto’s).

One response to “WordCampNL”

  1. Zo te zien was het wederom de moeite waard. Hoop dat ik er de volgende keer erbij kan zijn.

Leave a Reply

%d bloggers like this: