WordPress meetup Rotterdam

Nog maar net bijgekomen van WordCampNL, stond de volgende meetup alweer op het programma. Aangezien Lorelle VanFossen deze week nog in Nederland was, was er enige haast geboden.

In minder dan een dag was het me gelukt, samen met een paar anderen (bedankt!), om een groepje bij elkaar te brengen. We konden terecht bij Yuki in Rotterdam, die geheel belangeloos ons een ruimte aanboden. Erg fijn!

WordPress meetup Rotterdam (foto: Happy Hotelier)

Drie uur lang hebben we aan de lippen van Lorelle gehangen. Wederom een erg nuttige sessie, die wat mij betreft op korte termijn herhaald zal worden. Maar helaas zonder Lorelle. Vrijdag vliegt ze terug naar de Verenigde Staten.

Foto: Happy Hotelier

6 replies to “WordPress meetup Rotterdam”

  1. Hey Chantal, wat hebben jullie besproken tijdens de meeting? Lijkt mij ook wel tof om te meeten met andere WP liefhebbers :)

    Greets, Sander

  2. Lorelle heeft voornamelijk zitten vertellen over Woopra. Daarnaast heeft ze nog wat algemene tips over WordPress en bloggen in het algemeen gegeven.

    Ik wil wel vaker een WordPress Meetup in de regio Rotterdam gaan organiseren. Onderwerpen kan je natuurlijk altijd aandragen.

Leave a Reply