WordPress: opmaak per artikel

·

Ik heb er al eerder over geschreven: de screencasts van Chris Coyier op CSS-tricks. Gisteren rolde er een nieuwe aflevering mijn iTunes binnen. Een screencast over een afwijkende opmaak per artikel. Hij omschrijft het zo:

The idea of “art directing” posts is very popular lately. It’s the idea of applying unique styling to an article on the web in the way that print designers uniquely style articles for, say, a magazine. This is more than just a trend, it’s just a good idea. In this screencast I show and example of doing this with WordPress and a specific plugin made for helping with this idea.

Al maanden liep ik te denken of dit mogelijk zou zijn. Ja dus! En met de juiste plugins voor WordPress is het nog vrij makkelijk ook.

Check de screencast via Styling an Individual Article | CSS-Tricks.

Leave a Reply