We hebben een beller!

Donderdag, 26 mei 2011. De telefoon gaat. Nu gaat die wel vaker, maar in dit geval was er niet echt een aanleiding om de telefoon te laten rinkelen. Een grauwe grijze dag en ik zit al werkend naar de lucht te kijken. Dus besloot ik een paar minuten voordat de telefoon ging, dit te tweeten (denkend aan een willekeurige vulkaan in IJsland):

Maargoed de telefoon ging. Wie is dat? “Hallo, met Chantal?” Aan de andere kant van de lijn een journalist van een krant. Over mijn tweet van even daarvoor. “Ja die met die aswolken”. Ja wat is daarmee? “Nou ja in BelgiĆ« staat iets in brand”. Oh maar ik tweette alleen maar over de verschillende grijstinten die hier door de lucht waaien. En ik moest denken aan aswolken uit IJsland. “Oh ik dacht even…”

Ik denk dat ik vandaag de droom van een jonge journalist de grond in geboord heb. Niks geen grote primeur met overwaaiende gifwolken uit Belgiƫ. Sorry!

Leave a Reply