Wegenwacht reporter in een gele limo

ANWB Wegenwacht Leden Limo

Ik heb het altijd al eens in een limo willen doen. Lekker ongegeneerd achter geblindeerde ramen. Niemand die het ziet. Allemaal dingen doen die het daglicht niet kunnen verdragen. Wie wil dat nou niet? Lekker ouwehoeren met mensen die hun dag niet hebben. Mensen die hun vervoersmiddel tot een stop zagen komen. (of hem al niet eens van zijn plek kregen) Kortom psychologische zorg op plaats delict.

Dankzij onze nationale pechhulp ANWB krijg ik die kans. Een dag lang in een grote gele limo een wegenwacht stalken. Mensen met pech in de watten leggen. En van dit alles live verslag doen op Twitter en Facebook.

Reden van dit alles is dat de ANWB hun leden graag wil belonen. Deze week rijdt er 4 dagen lang een ANWB Leden Limo door Nederland. Sta je met pech onderweg, dan is er dus een kans dat er twee gele auto’s je komen helpen. Een reguliere wegenwacht gaat aan de slag met je auto en jij mag plaatsnemen in de Leden Limo en daar wordt voor de inwendige mens gezorgd. Daarnaast zal je auto ook verwend worden. Maar dat is een verrassing.

Dus als je pech hebt, zie je me woensdag wellicht… ;-)

One reply to “Wegenwacht reporter in een gele limo”

  1. Ik ben al meer dan 20 jaar lid. Realiseerde mij dat dit mij zo’n 2000 euro heeft gekost zonder dat ik de ANWB ook maar één keer nodig heb gehad. Ik heb daardoor nooit één voordeel van het lidmaatschap mogen ervaren, ook niet pro-actief vanuit de ANWB. Althans niet iets waar ik iets mee kon. Daar kon ik voor mijzelf een logica in vinden, waarbij het (veel) voordeliger is gewoon het risico te lopen en in geval van pech ter plekke af te rekenen. Volgens mij heb je dat er in twee ‘ANWB’-loze jaren er al uit. Dus hier staat het lidmaatschap op de helling voor het komend jaar.

Leave a Reply