Science in Sport: hier heeft u wat voeding!

Science in Sport

Enige tijd geleden zag ik een oproep voor een testpanel van Bikegear. Nu vind ik het altijd leuk om dingen te testen en daar over te schrijven. Ik meldde me aan. Een paar weken geleden ontving ik een e-mail of ik producten van Science in Sport wilde testen. Vorige week stond daar ineens een DHL koerier voor de deur met een groot pakket.

Vol verwachting opende ik het pakket. Geen idee wat erin zou zitten. Eigenlijk verwachtte ik helemaal geen pakket. Ik had niks besteld. Toen ik de inhoud zag wist ik het. Sportvoeding! Gelletjes, reepjes, sportdrank in poedervorm, bidons. Kwam dat even goed uit!

Met Science in Sport naar de Alpen

Komend weekend vertrek ik voor een weekje naar de Franse Alpen. Voor het eerst op mijn racefiets de hoge cols beklimmen. Dat gaat een inspanning worden en dus moet er onderweg veel gedronken en gegeten worden. De perfecte omgeving om de producten van Science in Sport te testen. Zakken en bidons vullen en rijden maar. Nu maar hopen dat de beentjes er ook zo over denken.

%d bloggers like this: