De benen van Mike

De benen van Mike Cotty

Er zijn heel veel soorten benen. Korte benen, lange benen, O benen, X benen, kunstbenen, voetbalbenen en je hebt de benen van Mike. Ik ben van de vrouwenliefde en met mannenbenen heb ik normaliter niets. Mannenbenen zijn niet mooi. Maar voor de benen van Mike maak ik een uitzondering.

Over welke Mike hebben we het hier? Mike Cotty, brand ambassador van onder andere Mavic. Mike is ook één van de mensen achter The Col Collective. Geweldige website met tips hoe de grootste cols te bedwingen.

Maar ik dwaal af. De benen van Mike. De benen van Mike intrigreren me. Zijn benen zijn über gesoigneerd. Echte wielerbenen. Niet “te” gespierd, mooi bruin en wat kunnen die benen trappen!

Ben ik verliefd op Mike? Nee, maar wel op zijn benen.

%d bloggers like this: