Channie’s woensdag update

·

Gisteravond, na besluit om uit L’Altra PBP te stappen, van Perpignan naar Le Baracès gereden. Daar aangekomen bleek het één grote kermis. Harde muziek, feest vierende touristen. Stuk terug gereden en op bankje gaan zitten om even na te denken wat ik wilde doen. Niet veel later slaapzak gepakt en daar blijven slapen.

Vannacht (die Fransen laten trouwens hun honden uit op de raarste momenten) twee keer door een kwispelende natte neus gewekt. Uiteindelijk tegen 7 uur boeltje gepakt en weer naar Le Baracès gereden. Bak koffie gedronken op terrasje, croissantjes en peuken gehaald. Heerlijk in ochtendzonnetje op bankje met uitzicht over de mediterranee croissantjes gegeten en peukje gerookt.

Daarna via de kust omhoog naar Leucate, Port-La-Nouvelle, Gruissan (mooi plaatsje!), Narbonne Plage en toen naar Narbonne. Dat laatste stukje was afzien. Westenwind tegen, windkracht 5 a 6 gok ik en dan heuvels over. Het leken wel Alpencols a 13%.

Oh een tip trouwens: vertrouw nooit in La Douce France op je openstreetmap. Anders kan je op dit soort wegen terecht komen:


Nu ga ik lekker naar het oosten langs de kust. Mag die westenwind nog even aanblijven aub?

Voor de rest geen bijzonderheden te melden. Handen voelen beetje numb aan (normaal bij zulke afstanden), nek soms stijf (idem) en ik geniet van het moment. Iedere keer stuk rijden en dan volgende plaats bepalen waar ik heen wil.

One response to “Channie’s woensdag update”

  1. Rene van der wilt Avatar
    Rene van der wilt

    Succes geniet van de rit, de zon en “de wind” mooie retour tocht

Leave a Reply

%d bloggers like this: