Channie’s donderdag update

·

Na een nacht op het strand tussen Agde en Sète, lekker vroeg op pad gegaan. Eerst in Sète een bak koffie gedronken. Nou is ‘een bak’ in Frankrijk erg petit. Zelfs een ‘grande caffee’ is tegenwoordig niet groot meer. Hoogstens iets minder petit.

Daarna door gereden naar Lattes en van daaruit verder naar Le Grande Motte. Druk toeristisch oord a la Zandvoort. Hoop hotels en appartementen. Zag daar overigens voor het eerst twee agenten met kogelvrije vesten staan. Maargoed lekker van de zon genoten op terrasje.

Door naar Arles, waar ene Van Gogh ooit iets met verf deed. Ik geloof dat hij winterschilder was. Mijn Frans is niet zo goed. Laatste stuk daarheen was afzien. Mistral blies vrolijk met windkracht 4.

Via Arles uiteindelijk in Cavaillon terecht gekomen. Daar mezelf een overnachting in hotel kado gedaan. Lekker uitgebreid douchen, dinertje en slapen.

Vandaag richting Sisteron rijden. Ik ga de Alpen weer in. Hopelijk wat betere benen nu. Fingers crossed!

Salut!

3 responses to “Channie’s donderdag update”

 1. You van do it buuffie…

 2. Martijn Tuinhof de Moed-Mol Avatar
  Martijn Tuinhof de Moed-Mol

  sterkte in de Alpen! blij om te lezen vd week, dat het mentaal ook weer beetje beter is…. komop he kanjer! ;-) je doet het toch maar (even) waar velen nog steeds alleen maar met plannen in hun hoofd zitten, doe jij het ‘gewoon’ ;-) je mag terecht trots als een pauw, of pauwin? rondlopen!

  Liefs Tijn en Marjo X!

 3. Leen Poldervaart Avatar
  Leen Poldervaart

  Gewoon doortrappen. Ik vind het reteknap wat je doet. Gewoon doortrappen.

Leave a Reply