Muziek terwijl U fietst

ยท

,

Als ik alleen rij op mijn racefiets, luister ik graag naar muziek. Muziek geeft me de kracht om door te gaan, om niet op te geven. Onzichtbare motor. Hierbij een kort muzikaal intermezzo met mijn favoriete nummers tijdens het fietsen. Om het kort te houden, hou ik het bij de drie meest favoriete nummers en een paar extra. Lets go!

1. Oliver Heldens – Gecko. Met kop en schouders. Awesome track! Geeft me een vibe van “Go Go Go!”

2. Axwell – I Found U. Oh boy door dit nummer stroomt happiness door mijn aderen. Grote kans dat je me mee hoort zingen.

3. Oliver Heldens & Shaun Frank – Shades Of Grey (Ft. Delaney Jane). Weet niet precies wat dit nummer met me doet. De songtekst doet me denken aan het verleden. Maar dat hebben we overleefd, dus lekker happy zijn. Push! Push!

Ook lekker!

Armin van Buuren – Ping Pong
Funkerman – La Sirena
Rich Pinder & DJOKO – Hat Play
Seeed – Augenbling
Fedde le Grand – Metrum

Ik kan wel doorgaan en doorgaan met opnoemen van nummers. Wil je meer van dit alles? Laat hieronder een reactie achter!

One response to “Muziek terwijl U fietst”

  1. Wat voor mij echt een power track is, is On Melancholy Hill van Gorillaz. Een track die mij door elke verzuring, versnelling of verslapping heen helpt. even rustig, even kalm an..dan het refrein en weer gas er op ! :D
    https://www.youtube.com/watch?v=mjgm3xHr96Q

    Ook prettig.. het onbekendere werk van Venga Boys, klinkt fout, is het wellicht ook, maar ik vind hem tof ! https://www.youtube.com/watch?v=oTWgvEouVx4

    :)

Leave a Reply